GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler

Yeni yapay zeka teknolojisi GPT-4 görme engellilerin görüntüleri işleyebilmesinden yeni diller öğrenme kabiliyetimizi artırmaya hatta vergilerimizi ödemeye yardımcı olmaya kadar pek çok potansiyele sahip. O zaman uzmanlar neden endişeli?

Yapay zekâ uygulamaları için heyecan verici bir dönemden geçiyoruz. ABD’de 12 Mart’ta bir hukuk şirketi, adli kurumlarında büyük tartışmalara sebep olan DoNotPay isimli hukuki danışmanlık veren yapay zekâya karşı, “hukuk diploması olmadan adli tavsiye vermek” suçlamasıyla dava açtı. 14 Mart’ta ise, merkezi San Francisco’da bulunan bir startup olan OpenAI, GPT-4 adını verdiği genel amaçlı bir yapay zekâyı kullanıma sundu. Şirketin bir önceki yapay zekâ uygulaması GPT-3 talebe uygun olarak metinler geliştirebiliyordu ve bu uygulama ile geliştirilen 2023 yılı öngörülerine ilişkin metni Fikir Turu okuyucuları ile paylaşmıştık. Peki, GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler neler?

Açıkçası, veriler göz önünde tutulduğunda, GPT-3’ün geliştirdiği metin etkileyicilikten uzaktı. OpenAI, GPT-4’nin çok daha gelişmiş bir yapay zekâ olduğunu ileri sürüyor. Görüntü tanıma gibi özellikler GPT-4’ün önemli bir yapay zekâ olabileceğine işaret ediyor. Ancak Vox.com teknoloji muhabiri Shirin Ghaffary’ye göre uygulama kusursuz olmaktan oldukça uzak.

Ghaffary’nin yazısından öne çıkan bazı bölümleri aktarıyoruz:

“ChatGPT Kasım ayında ortaya çıktığında dünyada tozu dumana katmıştı. Ortaya çıktıktan bir ay bile geçmeden bu çok konuşulan yapay zekâ sohbet robotunu (chatbot) yaklaşık 100 milyon kişi, lise dönem ödevi yazmaktan seyahat planı yapmaya ve bilgisayar kodlamaya kadar her şey için kullandı. Merkezi San Francisco’da bulunan bir startup olan OpenAI tarafından geliştirilen uygulama pek çok açıdan kusurluydu, ancak genel amaçlı yapay zekânın çalışma ve yaratım biçimlerimizi dönüştürme gücü bir heyecan (ve korku) dalgası yarattı.

GPT-3.5 adı verilen bir teknolojiye sahip olan ChatGPT, birkaç yıl önce kullanıma sunulan GPT-2’nin kabiliyetlerine kıyasla bir “kuantum sıçramasını” ifade ettiği için çok etkileyici. OpenAI, 14 Mart’ta bu teknolojinin daha da ileri versiyonunu kullanıma sundu: GPT-4. Şirkete göre bu en son teknoloji yapay zekânın gelişiminde yeni bir kilometre taşını ifade ediyor. Yeni teknoloji insanların yeni diller öğrenme kabiliyetini iyileştirme, görme yetisini kaybetmiş kişiler için görüntüleri işleyebilme ve hatta vergilerimizi ödememizi bile iyileştirme potansiyeline sahip.

OpenAI ayrıca yeni modelin çok daha işlevsel ve yaratıcı bir sohbet robotunu desteklediğini iddia ediyor. OpenAI CEO’su Sam Altman, GPT-4’ü, “şimdiye kadarki en yetenekli ve uyumlu modelimiz” olarak nitelendirdi. Ayrıca, “hâlâ kusurlu, hâlâ sınırlı ve ilk kullanımda, onunla daha fazla zaman geçirdikten sonra olduğundan daha etkileyici görünüyor” dedi. 14 Mart’ta canlı yayında yapılan bir gösterimde, OpenAI’nin kurucu ortağı ve başkanı Greg Brockman, bir peçete üzerine çizilmiş notlardan bir internet sayfası taslağını internet kodları ile birlikte saniyeler içinde oluşturdu.

GPT-4, görme engelliler için yararlı olabilecek yeteneklere sahip. GPT-4 yalnızca görüntüleri açıklamakla kalmıyor, aynı zamanda bunların arkasındaki anlamı ve bağlamı da iletiyor. GPT-4, selefleri gibi insan zekâsının yerini tam olarak almıyor. Uygulamanın doğruluk, önyargı ve kapsam açısından sorunları sürüyor. Bu sorunlar GPT-4’ü daha fazla insan kullandıkça ağırlaşacak. OpenAI’ya büyük yatırım getiren Microsoft gibi şirketler şimdiden GPT-4’ü milyonlarca insanın kullandığı temel ürün haline getirmeye başladı.

Üniversite sınavında sizi ilk yüzde 10’a sokabilir

GPT-4 hakkında bilinmesi gereken bazı hususlar var. Bunların başında sınav başarısı geliyor. Yapay zekâ araçlarının yeteneklerinin ölçülmesinin somut yollarından biri üniversite sınavı veya baro sınavı gibi standartlaştırılmış sınavlarda ne kadar iyi performans gösterdiklerine bakmaktır.

GPT-4 bu alanda etkileyici bir ilerleme gösterdi ve bir simülasyonda baro sınavında bu teknolojiyi kullananların yüzde 10’luk dilime girebilecek puanlar almalarını sağladı. Bir önceki versiyon olan GP-3,5 aynı sınavda ancak son yüzde 10’a girebilecek puanları tutturabilmişti.

Yine de GPT-4 bazı konularda hâlâ zayıf. Mesela ana dili farklı olanlar için İngilizce sınavından, bir önceki versiyonu gibi 5 üzerinden sadece 2 puan alabildi.

Standartlaştırılmış testler, insan zekâsının mükemmel bir ölçüsü değil, ancak bu testlerde iyi puan almak için gereken muhakeme ve eleştirel düşünme türleri, teknolojinin etkileyici bir hızda geliştiğini gösteriyor.

Yabancı dil öğretmeniniz olabilir

GPT-4 yeni çıktığından, insanların onu kullanmanın en çekici yollarını keşfetmesi zaman alacak. Ancak OpenAI, teknolojinin günlük yaşamlarımızı muhtemelen iyileştirebilecek birkaç yolunu önerdi. Bunlardan biri yeni bir dil öğrenmek olabilir.

OpenAI, Roleplay adlı yapay zekâ tabanlı yeni bir sohbet ortağını desteklemek için popüler dil öğrenme uygulaması Duolingo ile ortaklık kurdu. Bu araç, söylediklerinize yanıt verdiği gibi gerektiğinde konuşmanızı düzeltmek için müdahalelerde bulunabiliyor.

Görme engellilere dış dünyayı tanıtabilir

OpenAI, görme yetisini kaybetmiş kişilerin gören bir kişiden görüntülü sohbet aracılığıyla talep üzerine yardım almasına olanak tanıyan bir uygulama olan Be My Eyes ile de ortaklığa gitti.

İki şirketin ortaklığı GPT-4’e görme engellilerin karşılarına çıkan görüntülerin içeriğini anlamalarını sağlayabilen bir sanal asistan olarak da işlev görmesini sağladı. Örneğin bir buzdolabının içinde neler olduğu yapay zekâya girildiğinde, GPT-4 bunu görme yetisini kaybetmiş kişiye tarif ediyor. Şirkete göre bu özellik, görüntü tanıma alanında büyük bir ilerleme.

Daha uzun metin oluşturuyor

GPT-4, 25 bin kelimeye kadar metin oluşturabiliyor. Bu sayı ChatGPT için sadece 3 bin kelimeydi. Uygulama, daha karmaşık ve ayrıntılı metin taleplerine yanıt verebiliyor ve daha kapsamlı yazılar oluşturabiliyor. Bu, daha zengin hikâye anlatımına, daha derinlemesine analize, uzun metin parçalarının özetlerine ve daha derin konuşma etkileşimlerine olanak tanıyor.

OpenAI’nin GPT-4 destekli sohbet robotu ücretsiz değil. Halen ChatGPT’yi kullanmak için ayda 20 dolar ödemek gerekiyor. Ancak ödeme yapmadan GPT-4’ü denemek için BingGPT adılı Microsoft yapımı bir sohbet robotu kullanılabiliyor. Ancak bu servisin kullanımı da sınırlı.

GPT-4’ün kusurları

OpenAI’ın GPT-4’ünün hâlâ ciddi kusurları bulunuyor. Araştırmacılar hangi veriler üzerinden eğitildiğini bilmediğimiz için endişe ediyorlar. Yani GPT-4 doğası gereği kusurlu olabilir. Üretken yapay zekâ modellerinin önceki sürümlerinde olduğu gibi, GPT-4 de yanlış bilgi aktarabilir veya fiziksel zarara nasıl yol açılacağına ilişkin talimatlar veya tartışmalı siyasi içerikleri paylaşmak için kötüye kullanılabilir.

OpenAI, daha yararlı ve daha az sorunlu çıktılar üretmek için GPT-4’te ince ayar yapmak üzere insan geri bildirimlerini kullanıyor. GPT-4, ilk ChatGPT sürümüyle karşılaştırıldığında uygunsuz istekleri reddetme ve zararlı içerikten kaçınma konusunda çok daha iyi olabilir. OpenAI, GPT-4’ün gerçeğe dayalı yanıt verme olasılığının yüzde 40 daha yüksek olduğunu ve izin verilmeyen içerik taleplerine yanıt verme olasılığının yüzde 82 daha az olduğunu söylüyor. Bu, öncekine göre bir gelişme olsa da, hâlâ hata olasılığı çok yüksek.

GPT-4 ile ilgili bir başka endişe de nasıl tasarlandığı ve eğitildiği konusunda şeffaflığın olmamasıdır. Twitter’daki bazı önde gelen akademisyenler ve sektör uzmanları, şirketin GPT-4’ü eğitmek için kullandığı veri seti hakkında herhangi bir bilgi yayınlamadığına dikkat çekiyorlar. Araştırmacılar, bunun bir sorun olduğunu, çünkü yapay zekâ sohbet robotlarını eğitmek için kullanılan büyük veri kümelerinin doğası gereği önyargılı olabileceğini savunuyorlar.

OpenAI, kısmen rekabet baskısı nedeniyle eğitim verilerini paylaşmadığını söylüyor. Şirket, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak kuruldu. Ancak kısmen karmaşık yapay zekâ sistemlerini eğitmenin pahalı olması nedeniyle 2019’da kâr amacı güden bir kuruluş haline geldi. OpenAI ayrıca, üretken AI teknolojilerinde hangi teknoloji devinin liderlik edeceği konusunda Google ile şiddetli bir rekabete giren Microsoft tarafından destekleniyor.

Arka planda ne olduğunu bilmeden, OpenAI’nin en yeni aracının öncekinden daha doğru ve daha az önyargılı olduğu yönündeki iddialarını hemen doğrulamak zor. Önümüzdeki dönemde daha fazla insan bu teknolojiyi kullandıkça, onun öncekinden anlamlı bir şekilde daha yararlı olmakla kalmayıp aynı zamanda daha sorumlu olup olmayacağını göreceğiz.”

Bu yazı ilk kez 20 Mart 2023’te yayımlanmıştır.

 

Shirin Ghaffary’nin Vox.com’da yayınlanan “yapay Zeka teknolojisinin en son sürümü olan GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler” başlıklı yazısından bölümler Mustafa Alkan tarafından çevrilmiş ve editoryal katkısı ile yayına hazırlanmıştır. Yazının orijinaline aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: ChatGPT’s makers release GPT-4, a new generative AI that understands images – Vox

Fikir Turu
Fikir Turuhttps://fikirturu.com/
Fikir Turu, yalnızca Türkiye’deki düşünce hayatını değil, dünyanın da ne düşündüğünü, tartıştığını okurlarına aktarmaya çalışıyor. Bu amaçla, İngilizce, Arapça, Rusça, Almanca ve Çince yazılmış önemli makalelerin belli başlı bölümlerini çevirerek, editoryal katkılarla okuruna sunmaya çalışıyor. Her makalenin orijinal metnine ve değerli çevirmen arkadaşlarımızın bilgilerine makalenin alt kısmındaki notlardan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Son Eklenenler

GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler

Yeni yapay zeka teknolojisi GPT-4 görme engellilerin görüntüleri işleyebilmesinden yeni diller öğrenme kabiliyetimizi artırmaya hatta vergilerimizi ödemeye yardımcı olmaya kadar pek çok potansiyele sahip. O zaman uzmanlar neden endişeli?

Yapay zekâ uygulamaları için heyecan verici bir dönemden geçiyoruz. ABD’de 12 Mart’ta bir hukuk şirketi, adli kurumlarında büyük tartışmalara sebep olan DoNotPay isimli hukuki danışmanlık veren yapay zekâya karşı, “hukuk diploması olmadan adli tavsiye vermek” suçlamasıyla dava açtı. 14 Mart’ta ise, merkezi San Francisco’da bulunan bir startup olan OpenAI, GPT-4 adını verdiği genel amaçlı bir yapay zekâyı kullanıma sundu. Şirketin bir önceki yapay zekâ uygulaması GPT-3 talebe uygun olarak metinler geliştirebiliyordu ve bu uygulama ile geliştirilen 2023 yılı öngörülerine ilişkin metni Fikir Turu okuyucuları ile paylaşmıştık. Peki, GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler neler?

Açıkçası, veriler göz önünde tutulduğunda, GPT-3’ün geliştirdiği metin etkileyicilikten uzaktı. OpenAI, GPT-4’nin çok daha gelişmiş bir yapay zekâ olduğunu ileri sürüyor. Görüntü tanıma gibi özellikler GPT-4’ün önemli bir yapay zekâ olabileceğine işaret ediyor. Ancak Vox.com teknoloji muhabiri Shirin Ghaffary’ye göre uygulama kusursuz olmaktan oldukça uzak.

Ghaffary’nin yazısından öne çıkan bazı bölümleri aktarıyoruz:

“ChatGPT Kasım ayında ortaya çıktığında dünyada tozu dumana katmıştı. Ortaya çıktıktan bir ay bile geçmeden bu çok konuşulan yapay zekâ sohbet robotunu (chatbot) yaklaşık 100 milyon kişi, lise dönem ödevi yazmaktan seyahat planı yapmaya ve bilgisayar kodlamaya kadar her şey için kullandı. Merkezi San Francisco’da bulunan bir startup olan OpenAI tarafından geliştirilen uygulama pek çok açıdan kusurluydu, ancak genel amaçlı yapay zekânın çalışma ve yaratım biçimlerimizi dönüştürme gücü bir heyecan (ve korku) dalgası yarattı.

GPT-3.5 adı verilen bir teknolojiye sahip olan ChatGPT, birkaç yıl önce kullanıma sunulan GPT-2’nin kabiliyetlerine kıyasla bir “kuantum sıçramasını” ifade ettiği için çok etkileyici. OpenAI, 14 Mart’ta bu teknolojinin daha da ileri versiyonunu kullanıma sundu: GPT-4. Şirkete göre bu en son teknoloji yapay zekânın gelişiminde yeni bir kilometre taşını ifade ediyor. Yeni teknoloji insanların yeni diller öğrenme kabiliyetini iyileştirme, görme yetisini kaybetmiş kişiler için görüntüleri işleyebilme ve hatta vergilerimizi ödememizi bile iyileştirme potansiyeline sahip.

OpenAI ayrıca yeni modelin çok daha işlevsel ve yaratıcı bir sohbet robotunu desteklediğini iddia ediyor. OpenAI CEO’su Sam Altman, GPT-4’ü, “şimdiye kadarki en yetenekli ve uyumlu modelimiz” olarak nitelendirdi. Ayrıca, “hâlâ kusurlu, hâlâ sınırlı ve ilk kullanımda, onunla daha fazla zaman geçirdikten sonra olduğundan daha etkileyici görünüyor” dedi. 14 Mart’ta canlı yayında yapılan bir gösterimde, OpenAI’nin kurucu ortağı ve başkanı Greg Brockman, bir peçete üzerine çizilmiş notlardan bir internet sayfası taslağını internet kodları ile birlikte saniyeler içinde oluşturdu.

GPT-4, görme engelliler için yararlı olabilecek yeteneklere sahip. GPT-4 yalnızca görüntüleri açıklamakla kalmıyor, aynı zamanda bunların arkasındaki anlamı ve bağlamı da iletiyor. GPT-4, selefleri gibi insan zekâsının yerini tam olarak almıyor. Uygulamanın doğruluk, önyargı ve kapsam açısından sorunları sürüyor. Bu sorunlar GPT-4’ü daha fazla insan kullandıkça ağırlaşacak. OpenAI’ya büyük yatırım getiren Microsoft gibi şirketler şimdiden GPT-4’ü milyonlarca insanın kullandığı temel ürün haline getirmeye başladı.

Üniversite sınavında sizi ilk yüzde 10’a sokabilir

GPT-4 hakkında bilinmesi gereken bazı hususlar var. Bunların başında sınav başarısı geliyor. Yapay zekâ araçlarının yeteneklerinin ölçülmesinin somut yollarından biri üniversite sınavı veya baro sınavı gibi standartlaştırılmış sınavlarda ne kadar iyi performans gösterdiklerine bakmaktır.

GPT-4 bu alanda etkileyici bir ilerleme gösterdi ve bir simülasyonda baro sınavında bu teknolojiyi kullananların yüzde 10’luk dilime girebilecek puanlar almalarını sağladı. Bir önceki versiyon olan GP-3,5 aynı sınavda ancak son yüzde 10’a girebilecek puanları tutturabilmişti.

Yine de GPT-4 bazı konularda hâlâ zayıf. Mesela ana dili farklı olanlar için İngilizce sınavından, bir önceki versiyonu gibi 5 üzerinden sadece 2 puan alabildi.

Standartlaştırılmış testler, insan zekâsının mükemmel bir ölçüsü değil, ancak bu testlerde iyi puan almak için gereken muhakeme ve eleştirel düşünme türleri, teknolojinin etkileyici bir hızda geliştiğini gösteriyor.

Yabancı dil öğretmeniniz olabilir

GPT-4 yeni çıktığından, insanların onu kullanmanın en çekici yollarını keşfetmesi zaman alacak. Ancak OpenAI, teknolojinin günlük yaşamlarımızı muhtemelen iyileştirebilecek birkaç yolunu önerdi. Bunlardan biri yeni bir dil öğrenmek olabilir.

OpenAI, Roleplay adlı yapay zekâ tabanlı yeni bir sohbet ortağını desteklemek için popüler dil öğrenme uygulaması Duolingo ile ortaklık kurdu. Bu araç, söylediklerinize yanıt verdiği gibi gerektiğinde konuşmanızı düzeltmek için müdahalelerde bulunabiliyor.

Görme engellilere dış dünyayı tanıtabilir

OpenAI, görme yetisini kaybetmiş kişilerin gören bir kişiden görüntülü sohbet aracılığıyla talep üzerine yardım almasına olanak tanıyan bir uygulama olan Be My Eyes ile de ortaklığa gitti.

İki şirketin ortaklığı GPT-4’e görme engellilerin karşılarına çıkan görüntülerin içeriğini anlamalarını sağlayabilen bir sanal asistan olarak da işlev görmesini sağladı. Örneğin bir buzdolabının içinde neler olduğu yapay zekâya girildiğinde, GPT-4 bunu görme yetisini kaybetmiş kişiye tarif ediyor. Şirkete göre bu özellik, görüntü tanıma alanında büyük bir ilerleme.

Daha uzun metin oluşturuyor

GPT-4, 25 bin kelimeye kadar metin oluşturabiliyor. Bu sayı ChatGPT için sadece 3 bin kelimeydi. Uygulama, daha karmaşık ve ayrıntılı metin taleplerine yanıt verebiliyor ve daha kapsamlı yazılar oluşturabiliyor. Bu, daha zengin hikâye anlatımına, daha derinlemesine analize, uzun metin parçalarının özetlerine ve daha derin konuşma etkileşimlerine olanak tanıyor.

OpenAI’nin GPT-4 destekli sohbet robotu ücretsiz değil. Halen ChatGPT’yi kullanmak için ayda 20 dolar ödemek gerekiyor. Ancak ödeme yapmadan GPT-4’ü denemek için BingGPT adılı Microsoft yapımı bir sohbet robotu kullanılabiliyor. Ancak bu servisin kullanımı da sınırlı.

GPT-4’ün kusurları

OpenAI’ın GPT-4’ünün hâlâ ciddi kusurları bulunuyor. Araştırmacılar hangi veriler üzerinden eğitildiğini bilmediğimiz için endişe ediyorlar. Yani GPT-4 doğası gereği kusurlu olabilir. Üretken yapay zekâ modellerinin önceki sürümlerinde olduğu gibi, GPT-4 de yanlış bilgi aktarabilir veya fiziksel zarara nasıl yol açılacağına ilişkin talimatlar veya tartışmalı siyasi içerikleri paylaşmak için kötüye kullanılabilir.

OpenAI, daha yararlı ve daha az sorunlu çıktılar üretmek için GPT-4’te ince ayar yapmak üzere insan geri bildirimlerini kullanıyor. GPT-4, ilk ChatGPT sürümüyle karşılaştırıldığında uygunsuz istekleri reddetme ve zararlı içerikten kaçınma konusunda çok daha iyi olabilir. OpenAI, GPT-4’ün gerçeğe dayalı yanıt verme olasılığının yüzde 40 daha yüksek olduğunu ve izin verilmeyen içerik taleplerine yanıt verme olasılığının yüzde 82 daha az olduğunu söylüyor. Bu, öncekine göre bir gelişme olsa da, hâlâ hata olasılığı çok yüksek.

GPT-4 ile ilgili bir başka endişe de nasıl tasarlandığı ve eğitildiği konusunda şeffaflığın olmamasıdır. Twitter’daki bazı önde gelen akademisyenler ve sektör uzmanları, şirketin GPT-4’ü eğitmek için kullandığı veri seti hakkında herhangi bir bilgi yayınlamadığına dikkat çekiyorlar. Araştırmacılar, bunun bir sorun olduğunu, çünkü yapay zekâ sohbet robotlarını eğitmek için kullanılan büyük veri kümelerinin doğası gereği önyargılı olabileceğini savunuyorlar.

OpenAI, kısmen rekabet baskısı nedeniyle eğitim verilerini paylaşmadığını söylüyor. Şirket, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak kuruldu. Ancak kısmen karmaşık yapay zekâ sistemlerini eğitmenin pahalı olması nedeniyle 2019’da kâr amacı güden bir kuruluş haline geldi. OpenAI ayrıca, üretken AI teknolojilerinde hangi teknoloji devinin liderlik edeceği konusunda Google ile şiddetli bir rekabete giren Microsoft tarafından destekleniyor.

Arka planda ne olduğunu bilmeden, OpenAI’nin en yeni aracının öncekinden daha doğru ve daha az önyargılı olduğu yönündeki iddialarını hemen doğrulamak zor. Önümüzdeki dönemde daha fazla insan bu teknolojiyi kullandıkça, onun öncekinden anlamlı bir şekilde daha yararlı olmakla kalmayıp aynı zamanda daha sorumlu olup olmayacağını göreceğiz.”

Bu yazı ilk kez 20 Mart 2023’te yayımlanmıştır.

 

Shirin Ghaffary’nin Vox.com’da yayınlanan “yapay Zeka teknolojisinin en son sürümü olan GPT-4 hakkında bilmeniz gerekenler” başlıklı yazısından bölümler Mustafa Alkan tarafından çevrilmiş ve editoryal katkısı ile yayına hazırlanmıştır. Yazının orijinaline aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: ChatGPT’s makers release GPT-4, a new generative AI that understands images – Vox

Fikir Turu
Fikir Turuhttps://fikirturu.com/
Fikir Turu, yalnızca Türkiye’deki düşünce hayatını değil, dünyanın da ne düşündüğünü, tartıştığını okurlarına aktarmaya çalışıyor. Bu amaçla, İngilizce, Arapça, Rusça, Almanca ve Çince yazılmış önemli makalelerin belli başlı bölümlerini çevirerek, editoryal katkılarla okuruna sunmaya çalışıyor. Her makalenin orijinal metnine ve değerli çevirmen arkadaşlarımızın bilgilerine makalenin alt kısmındaki notlardan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Son Eklenenler

0
Would love your thoughts, please comment.x